Senioren

bartnolte2Sommige van de senioren*  (ik weet wat voor hekel mijn moeder aan dit woord heeft), zijn nog fanatieker met hun golfspel dan ooit tevoren.
Wat we vaak zien bij deze fittingen is dat de kracht lichtjes achteruit is gegaan en dat we winst kunnen boeken met het lichter maken van de shafts. 
Dat wil niet zeggen dat we zien dat het vaak soepeler moet zijn, want ook bij de seniors zien we vaak nog stiffere flexes doordat we in Nederland erg veel (oud)-hockeyers hebben. We zien veel punch-swings in Nederland om die reden.

Als voorbeeld voor de 'senior' golfers onder ons, wijs ik graag op mannen als Jack Nicklaus en Tom Watson die vandaag de dag nog steeds geweldig spelen en alleen hun materiaal comfortabeler hebben gemaakt. Bij de drives zie je vaak dat ze niet meer 260 meter slaan, maar door makellijker materiaal nog wel steeds drives van 230.

Tijdens de fitting sessie wijzen we op eventueel behoud van bestaande clubs en/of vervanging ervan in de tas. Juist doordat we buiten werken en u op het scherm de waarden van uw slagen op een groot scherm projecteren, zult u de verschillen enorm goed kunnen zien en voelen. 

Graag willen we van u weten op welke baan u speelt, op welke hole u welke clubs gebruikt. We kennen bijna alle banen en weten precies welke probemen u tegenkomt. 

U bent bij ons als doorgewinterde golfer in goede handen. Aan de telefoon kunt u al laten weten met welk model en welke shaft u speelt en we kunnen u telefonisch al wat meer over uw clubs vertellen.

Bel ons graag voor een afspraak: 020-6977919

seniorgolfhanslemmensgolf